TRX2 megelőző kúra Viviscal kiegészítéssel

 

Azokban az esetekben, ahol a hajkorona vékonyodása, üteme még alig észrevehető, vagy egyáltalán nem tapasztalta, ott megelőzésre évente egyszeri alkalomra a TRX2 kapszula és Viviscal tabletta együttes használatát javasoljuk.  
   

TRX2 1ban_viviscal_max_tablett_1x60_

TRX2 kapszula folyamatos 3 havi-kúra csomag

  Az étrend kiegészítő, amit már évek óta vártunk. Mindazoknak, akiknél a sejtfolyamatok lassulása miatt vékonyodni, hullani kezdett a hajkorona.  A TRX2 az építő fehérjék ( többek között amino-glikánok) bejutását stabilizálja ( Kálium csatornák), ezzel a Norwood 1-4 stádiumban lévő állapotot javíthatja. A TRX2 az építőrendszer szolgája. Ahhoz hogy a folyamat stabil legyen legalább 3-6 hónapig érdemes a kúrát folytatni. Nem mellőzve a teljes értékű étrendet.
   

TRX2 3havi kúra

TRX2 kapszula

TRX2 egy hónap

TRX2 egy hónap

Megérkezett a XXI század fejlesztése. Ma már nem csak kitűnő és jelenleg legjobb haj-hagyma tápanyagokat kínálunk, hanem azok sejtekbe jutását is tudjuk biztosítani azoknak akiknél a stressz, vagy fokozott életvitel okozta hajvékonyodás és hajvesztés áll fenn az OXFORD Biolabs molekuláris Kálium-csatorna stabilizáló rendszerével. Nőknek! Férfiaknak!

Link to ourFacebook Page
Link to ourTwitter Page
Link to ourWebsite Page