Vivida építő tabletták

Az évek előrehaladtával a bőr feszessége, rugalmassága a rendszeres és jól végzett kívülről történő bőrápolás ellenére is folyamatosan csökken…

  • Nem csak a felület (epidermis) vékonyodik, hanem a mélyebb rétegek (dermis) rugalmasságát biztosító elasztikus rostok száma, funkciója, valamint a feszességet és védelmet biztosító tápanyag (mucoproteinek, poli-cukrok vitaminok) ellátása is csökken. Hasonló okok miatt a bőr rétegeit ellátó erek és hajszálerek rugalmassága is csökken, amely következtében a tápanyaggal ellátandó dermális terület tovább atrófizál. Csökken a jó működést és folyamatos tápanyagellátást biztosító vízmegtartó képesség, a hidratálhatóság.
  • A bőr elvékonyodik, törékennyé válik. Egyre több hajszálér jelenik meg és válik láthatóvá a bőr alatt…
  • A fiatalkori testépítés építőszerei számos steroid tartalmú és ahhoz hasonló izomépítést elősegítő készítmények és technikái következtében a szép izmokat, testet fedő „napbarnított” bőr elvékonyodik. A bőr minden külső kezelés ellenére segítség nélkül ráncossá válik…
  • A vékonyodás és tápanyag utánpótlás akadálya előidézi a bőr egyenletes színét biztosító pigmentsejtek működését zavarát. Így idővel a bőr sápadtabbá és egyenetlen színűvé válik a bőr bársonyossága elvész, és a színe elfakul, amelyeken a legjobb solárium gépek sem tudnak segíteni.

A tudomány e sokak számára komoly testi – lelki gondot jelentő probléma kiküszöbölésére hadrendbe állította a természet erőit…

…és a XXI sz. beköszöntével megjelent az a TESTÉPÍTŐ-RENDSZER-KOZMETIKUM, amely hatásosan befolyásolja – kézben tartja – a bőr korai elöregedésének problémáját. Lehetőséget biztosít a folyamatok lassítására, a bőr védelmére. Tápanyagai, a Natural Marine Protein Complex (a bőr építményének alapvető fehérjéit és hosszú szénláncú cukrokat tartalmaz vitamin kiegészítéssel) nem változtatja meg az étrendi szokásokat. Nincs hormonális hatása. A VIVIDA® TESTÉPÍTŐ-rendszer-kozmetikum filozófiája abból táplálkozik, hogy minden tápanyag, amit belülről, a táplálkozás útján juttatunk testünkbe, tökéletesebben hasznosul, mint a külsőleg alkalmazott krémek. A kultúránkban igen fontos és esztétikailag kellemes megjelenést biztosító külső szépítkezés nem hanyagolható el, de nem jelent tartós segítséget, megoldást. Minden testépítő tudja: a sz-ÉPÍTkezés csak belülről történhet! A megoldást a piacon jelenlévő vitamin készítmények mellett, a skandináv VIVIPHARMA világhírű ÉPÍTŐ rendszer-kozmetikuma a VIVIDA® táplálék-kiegészítő tabletta jelentheti.

A VIVIDA® ÉPÍTŐ TABLETTÁK használatával:

  • Már néhány hónap után a bőr rugalmassági indexe több mint másfélszeresére nő,
  • a bőr alatti hajszálértágulatok jelentősen javulnak, az erek rugalmasságának növekedésével a vér átáramlása javul,
  • a ráncok száma és mélysége átlagosan az egyharmadára csökken,
  • a pigmentsejtek működése kiegyensúlyozott lesz, a bőr visszanyeri egészséges ragyogását,
  • a bőr felső rétegeinek vastagsága (a felhám és az irha együttesen) átlagosan duplájára növekszik és így hosszútávra tartós védelmet biztosít a testépítés eszközeivel szemben.

Az építkezéshez időre van szükség! A szÉPÍTkezést kúraszerűen kell végezni!

A tartós hatást biztosító, illetve napoztatással, testépítéssel járó bőrkárosodást megelőző kúra függ, az illető súlyától, életmódjától, az eddigi károsodás mértékétől.
A testépítést kiegészítő kúra napi 1 tabletta /75 kg testsúly.
Tartós napozás megkezdése előtt 2-3 héttel napi 2-3 tabletta ajánlott, majd 1-1 tabletta a kúra, nyaralás végeztéig. * Előrehaladott esetekben a kúra ajánlott ideje 2-6 hónap. Makacs ráncok kezelésére és a gyors izomépítés következtében fellépő bőrkárosodást megelőző fenntartó adagra (napi 1 tabletta) lehet szükség. A TEST szÉPITkezéshez a bőr rugalmasságának a megtartása elengedhetetlen és szükséges: VIVIDA® 1-1 tabletta naponta kúraszerűen 3 hónap. A táplálék-kiegészítő tabletta hatása tartós. A VIVIDA® az eredeti táplálék-kiegészítő hatását klinikai vizsgálatok bizonyítják.

Link to ourFacebook Page
Link to ourTwitter Page
Link to ourWebsite Page