Vivida

vivida

A Vivida tabletta hatása

A Vivida tabletta a klinikai vizsgálatok tanúsága szerint a felhám és az irha vastagságát, és a bőr rugalmasságát már néhány hónap után mintegy másfélszeresére növeli. Az erek rugalmasságának fokozódásával a bőr alatti hajszálértágulatok elhalványodnak. A ráncok száma és mélysége átlagosan a harmadára csökken, a pigmentsejtek működése kiegyensúlyozottá válik, a bőr visszanyeri egészséges ragyogását és feszességét. Nő a hidratáltság, a bőr teljes felületének védőképessége erősödik, ellenállóbbá válik. A Vivida tablettával regenerált és karbantartott bőr jó alapot biztosít a kozmetikai kezeléseknek, tartósabbá válik a smink.

A Vivida tabletta alkalmazása

A megfelelő eredmények eléréséhez szükséges idő és tablettaszám egyénenként különböző lehet. Ez függ a testsúlytól, az anyagcsere gyorsaságától, általános egészségi állapottól, egyes betegségek kezelésére fogyasztott gyógyszerektől és az életmódtól. Az eredményeket a kitartás, türelem hozza meg.

A Vivida tabletta alkalmazása kúraszerű, 3-6 hónapon keresztül naponta kétszer egy tabletta, reggel és este egy-egy, így lesz a vérben a hatóanyag egyenletesen magas szintű. Ennek befejeztével fenntartó adagként napi 1 tablettára lehet szükség, mely korlátlan ideig szedhető. A tapasztalatok szerint 35 éves kor alatt elegendő a napi egy tabletta kúraszerűen, és más naponta egy tabletta fenntartó kezelésként, hogy a bőr megtartsa friss állapotát és felszíni sejtjei is jól válaszoljanak a klasszikus kozmetikai védelemre. Napozás vagy szoláriumozás megkezdése előtt és után 2-3 hétig napi 2-3 tabletta, közben pedig napi 1 tabletta ajánlott.

A tabletta hatása tartós, az étkezési szokásokat nem befolyásolja, hormonális vagy vérkeringést befolyásoló hatása nem ismert.

Részletek

 

 

Termék kategóriák

Link to ourFacebook Page
Link to ourTwitter Page
Link to ourWebsite Page