Fizetési Módok

Fizetési módok

A termék megrendelése során Önnek többféle fizetési mód közül van lehetősége választani.

Készpénzzel történő fizetés Ön akár személyes (Pick Up Ponton) Termék átvételi pont:

1053 Ferenciek tere 2. 2. em. 14. Budapesten történő átvétel, akár házhozszállítás esetében választhatja a termék vételárának és az esetleges szállítási költség kiegyenlítésének módjaként a készpénzes fizetést.Az átvételi ponton jelenleg csak készpénzt fogadunk el. Ennek változást később jelezzük a holnapon.Készpénzzel történő fizetés esetében pénzkezelési díjat nem számítunk fel.

Utánvéttel történő készpénzes fizetés esetében Ön a terméket kézbesítő futárnak (Magyar Posta) készpénzben fizeti meg a termék vételárát, és a szállítási költséget, amelyet a számla tartalmaz.

A termék átvételét követően (akár utánvéttel történő fizetés, akár személyes termékátvétel esetében) a termék vételárának kiegyenlítését követően Webáruházunk az átvételi ponton haladéktalanul átadja Önnek az Ön által kifizetett összegről szóló számlát. Vidékre küldés esetén a számlát a csomagban helyezzük el.

Bankkártyás fizetés – jelenleg nem tervezzük bevezetését.

Banki átutalás A bankkártyás fizetésen kívüli kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód a banki átutalás, mely előre történik. Miután leadta megrendelését Webáruházunk egy automatikus e-mail üzenetet küld az Ön által a megrendelés során megadott e-mail címre, amelyben az összes, az utaláshoz szükséges adat és információ (Webáruházunk számlaszáma, a megrendelés végösszege stb.) szerepel. Miután átutalta az összeget és az beérkezett számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést. Előre utalás esetében számla kibocsátása a készpénzes fizetési módnál részletezett módon történik. Előre utalás esetében az termék vételára és az esetleges szállítási díj átutalására Önnek 2 munkanap áll rendelkezésére. Amennyiben 2 munkanapon belül nem utalja át az összeget, Webáruházunk automatikusan törli a megrendelést. Kérjük, banki utalásnál a közlemény rovatba minden esetben írja be a Webáruházunk által a megrendelés visszaigazolásakor küldött e-mailben szereplő 10 jegyű befizetési azonosítót és a 3 jegyű megrendelési számot. Bankszámlaszám: 10103173-88349600-00000006 Budapest Bank. Ha Ön fizetési módként előre utalást választott, nem számítunk fel Önnek pénzkezelési díjat.

Link to ourFacebook Page
Link to ourTwitter Page
Link to ourWebsite Page