Thymuskin

 Thymuskin
Dr. Sandberg svéd orvos már 40 évvel ezelőtt megkezdte a csecsemőmirigy-kivonat alkalmazásának kutatását. Az emberi testben a szegycsont mögött található csecsemőmirigy is felelős a védekező mechanizmusunkért. Különlegessége abban rejlik, hogy kizárólag gyermek- és ifjúkorban fejlődik erőteljesen, azt követően lassan, folyamatosan megszűnik a működése. A test saját ellenálló és regeneráló anyagainak ebből adódó csökkenése is felelős az ember és bőrének öregedéséért.

Az orvostudomány eddigi sikerei a biológiai csecsemőmirigy-kivonat alkalmazásával és annak a bőr regenerálására, stabilizálására és feszessé tételére gyakorolt különös hatásával bennünket is rávett arra, hogy ezt a hatóanyagot a modern, exkluzív kozmetikában alkalmazzuk. Nagyon értékes, természetes hatóanyagok alkalmazásával, több évi kutatómunka során fejlesztettük ki a Thymuskin bőrápoló családot. A benne felhasznált, különlegesen tisztított csecsemőmirigy-kivonat nagy jelentőségű, melyet eddig elsősorban az orvostudomány alkalmazott.

A biológiailag aktív, természetes szerekből és speciális csecsemőmirigy-peptidekből, növényi proteinekből, A-, B-, E- és F-vitaminokból álló GKL-hatóanyagkomplex védi a bőrét a környezet káros hatásaitól. Fontos tápanyagokkal látja el a bőrt, kiegyenlíti a zsír- és nedvességháztartást, aktivizálja a sejtépítést és segíti az új bőrsejtek képződését, serkenti az anyagcserét és ezzel lassítja a bőr öregedési folyamatát. Az apró ráncokat kisimítja, a bőr rugalmassá és simává válik, külseje selymesen matt lesz.

A Thymuskin egy egymást logikusan kiegészítő hatóanyag kombináció hatóanyag-komplexekben összefoglalva, mint pl. aloe vera, allantoin, bisabolol, D-panthenol, valamint proteinek, mint a kollagén és az elasztin. A további hatóanyagkomplexek A-, B-, E- és F-vitaminokból, négy különböző értékes gyógynövénykivonatból, vitaminolajokból és zsírokból származó linolénsavból állnak.

Részletek

Link to our Facebook Page
Link to our Twitter Page
Link to our Website Page