Viviscal

„Sok oka lehet a hajvékonyodásnak. A hajszálak elvékonyodását többek között komoly testi állapotváltozások okozzák: kor, nem megfelelő diéta, különböző betegségek (rák, diabetes, menopauza, pajzsmirigyváltozások, egyes gyógyszerek), terhesség, szoptatás, dohányzás, stressz vagy akár a fizura készítés eszközei.

Évek óta dolgozunk a Viviscal tablettával. Számos eredményünk mutatja, hogy a Viviscal jól kezeli a hajvékonyodást, a hajmennyiség változását.A Viviscal az egyik jól hasznosuló G.A.G –t, és vitaminokat tartalmazó ellenőrzött készítmény. Használatával megelőzhető, javítható a jelentősebb hajvesztés a megfelelő indikációban alkalmazva.”

Dr. Duray Éva
Bőrgyógyász Kozmetológus Szakorvos
www.dermamed.hu

A Viviscal fő hatóanyaga a Natural Marine Protein Complex — specifikus tápanyag, biokémiailag mucoprotein complex; egy tengeri hal porcállományából gyógyszertechnológiai tisztító eljárásokkal készült kivonat. A Natural Marine Protein Complex a gyártást megelőző tudományos vizsgálatok szerint serkenti a hajnövekedést minden élő (aktív és inaktív) hajhagyma esetében. Aktiváló hatással van valamennyi bőrfüggelék, így a körmök és a faggyúmirigyek működésére is.
E mukoproteinek — mint új kozmetikai hatóelemek, céltáplálékok — biokémiai szempontból azonos csoportba tartoznak az emberi szervezetben rostokat alkotó kollagénnel és elasztinnal, illetve a hajszálak alapanyagát adó keratinnal. Az optimális hatás elérése érdekében a fő tápanyagot a sejtek kiegyensúlyozott anyagcseréje érdekében C-vitaminnal, illetve hajszálakat erősítő hatású szilikát vegyületekkel egészítik ki.

 

Link to our Facebook Page
Link to our Twitter Page
Link to our Website Page