TRX2 megelőző kúra Viviscal kiegészítéssel

 Azokban az esetekben, ahol a hajkorona vékonyodása, üteme még alig észrevehető, vagy egyáltalán nem tapasztalta, ott megelőzésre évente egyszeri alkalomra a TRX2 kapszula és Viviscal tabletta együttes használatát javasoljuk.

Egységár (darab):  32.000 Ft

MEGVESZEM

TRX2 kapszula folyamatos 3 havi-kúra csomag

Az étrend kiegészítő, amit már évek óta vártunk. Mindazoknak, akiknél a sejtfolyamatok lassulása miatt vékonyodni, hullani kezdett a hajkorona.  A TRX2 az építő fehérjék (többek között amino-glikánok) bejutását stabilizálja (Kálium csatornák), ezzel a Norwood 1-4 stádiumban lévő állapotot javíthatja. A TRX2 az építőrendszer szolgája. Ahhoz hogy a folyamat stabil legyen legalább 3-6 hónapig érdemes a kúrát folytatni. Nem mellőzve a teljes értékű étrendet.

Egységár (darab):  46.000 Ft

MEGVESZEM

TRX2 kapszula

Megérkezett a XXI század fejlesztése. Ma már nem csak kitűnő és jelenleg legjobb haj-hagyma tápanyagokat kínálunk, hanem azok sejtekbe jutását is tudjuk biztosítani azoknak akiknél a stressz, vagy fokozott életvitel okozta hajvékonyodás és hajvesztés áll fenn az OXFORD Biolabs molekuláris Kálium-csatorna stabilizáló rendszerével. Nőknek! Férfiaknak!

Egységár (darab): 16.500 Ft

MEGVESZEM

Link to ourFacebook Page
Link to ourTwitter Page
Link to ourWebsite Page