Fizetési Módok

Fizetési módok

A termék megrendelése során Önnek többféle fizetési mód közül van lehetősége választani.

Készpénzzel történő fizetés Ön akár személyes (Pick Up Ponton) Termék átvételi pont:

1053 Ferenciek tere 2. 2. em. 14. Budapesten történő átvétel, akár házhozszállítás esetében választhatja a termék vételárának és az esetleges szállítási költség kiegyenlítésének módjaként a készpénzes fizetést.Az átvételi ponton jelenleg csak készpénzt fogadunk el. Ennek változást később jelezzük a holnapon.Készpénzzel történő fizetés esetében pénzkezelési díjat nem számítunk fel.

Utánvéttel történő készpénzes fizetés esetében Ön a terméket kézbesítő futárnak (Magyar Posta) készpénzben fizeti meg a termék vételárát, és a szállítási költséget, amelyet a számla tartalmaz.

A termék átvételét követően (akár utánvéttel történő fizetés, akár személyes termékátvétel esetében) a termék vételárának kiegyenlítését követően Webáruházunk az átvételi ponton haladéktalanul átadja Önnek az Ön által kifizetett összegről szóló számlát. Vidékre küldés esetén a számlát a csomagban helyezzük el.

Bankkártyás fizetés – jelenleg nem tervezzük bevezetését.

Banki átutalás A bankkártyás fizetésen kívüli kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód a banki átutalás, mely előre történik. Miután leadta megrendelését Webáruházunk egy automatikus e-mail üzenetet küld az Ön által a megrendelés során megadott e-mail címre, amelyben az összes, az utaláshoz szükséges adat és információ (Webáruházunk számlaszáma, a megrendelés végösszege stb.) szerepel. Miután átutalta az összeget és az beérkezett számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést. Előre utalás esetében számla kibocsátása a készpénzes fizetési módnál részletezett módon történik. Előre utalás esetében az termék vételára és az esetleges szállítási díj átutalására Önnek 2 munkanap áll rendelkezésére. Amennyiben 2 munkanapon belül nem utalja át az összeget, Webáruházunk automatikusan törli a megrendelést. Kérjük, banki utalásnál a közlemény rovatba minden esetben írja be a Webáruházunk által a megrendelés visszaigazolásakor küldött e-mailben szereplő 10 jegyű befizetési azonosítót és a 3 jegyű megrendelési számot. Bankszámlaszám: 10103173-88349600-00000006 Budapest Bank. Ha Ön fizetési módként előre utalást választott, nem számítunk fel Önnek pénzkezelési díjat.

Link to our Facebook Page
Link to our Twitter Page
Link to our Website Page