Üzenet az édesanyáknak

„…Az én mamám a legszebb”— halljuk gyakran a mosolygós gyermekszájakból. Amíg a világ a Nap körül forog, ez így is van rendjén.
A kisgyermekek szívet-lelket melengető, ölelő szavai azonban gyakran találkoznak a valóság sokszor fájdalmas tükörképével.

Hullik a haj. Mindennap.

E természetes folyamat mellett, azonban gyakran azt tapasztaljuk, hogy a hajhullás felgyorsul: „csomókban hullik a hajam”, vagy idővel a hajhullást felváltja a hajvesztés, amikor a kihullott haj után nem nő friss szál. Ezeket előidézhetik külső okok, mint például mechanikai igénybevétel, egyes neurológiai állapotokhoz kapcsolódó hajtépkedés, fertőzések, helytelen higiénés kultúra, éghajlati körülmények, gyógyszerek, illetve belső tényezők, mint a genetikailag meghatározott alkat, az öregedés, egyes egészséges és beteg állapotokban fellépő hormonális változások. De lehet a hajhullás oka a terhesség, a szülés, és szoptatás, a menopauza, a stressz, a szervezet más pontjain zajló gyulladásos folyamatok, rosszindulatú betegségek, vagy azok kezelése, hibás vagy hiányos táplálkozás, agresszív diéta.

A terhesség alatt az édesanya szervezete a baba fejlődését helyezi előtérbe, az összes „felesleges” tápanyagot az utódba pumpálja. Változik a hormonháztartás, és ez a változás a beépítést fokozó hatás mellett bonyolult átépítési feladatokkal terheli az anya szervezetét. Ha a feladatokhoz mérten kevésnek bizonyul a táplálkozással bevitt tápanyagmennyiség (fehérjék milliói, szénhidrátok, vitaminok, ásványok), akkor azt a szervezet a haj, a körmök, a bőr, a fogak építőanyagaiból pótolja.
A szülést követő szoptatási időszakban ez a folyamat tovább fokozódik.
A kis jövevény nem várt helyzeteket, boldogságot, és sok álmatlan éjszakát hoz. Az anya szervezete új kihívásokra vállalkozik, és megpróbál mindenben eleget tenni az új családtag élni akarásának. A csecsemő körüli örömteli, de fárasztó munka, a fáradtságtól könnyen labilis hangulat, a megfelelni, és tetszeni akarás belső feszültséget teremtenek, ami komoly testi és lelki zavart okozhat a szervezetben.
Az anyasággal jelentkező új értékrendek könnyen tartósíthatják a rendezetlenül hagyott lelki és testi állapotokat. Így a test látványosan változik. Az ismét növekvő testsúly, a bőr megmaradó változásai és a haj-hullás gyakran azonnali fogyókúrára, csodaváró kezelésekre kényszerítik az amúgy is hiányokkal küzdő szervezetet. Kezdetben észrevétlen hiánybetegségek léphetnek fel, súlyosabb esetekben állandósulhatnak.

A test és a lélek regenerálása elsőrendű feladat.

Szövet, bőr, haj, izom azonban csak a tápcsatornából felszívódott fehérjékből, szénhidrátokból, tud fejlődni a vitaminok segítségével.
A kozmetikai problémákra szakszerűen alkalmazott korszerű termékek folyamatos és fontos külső védelmet jelentenek, de regenerálni, azaz igazi élősejt védelmet biztosítani csak a testünket, bőrünket, hajunkat felépítő feldolgozott céltáplálékok tudnak. Azok a sejtek, amelyek a hajszálakat termelik, ötször gyorsabban osztódnak az egyéb sejtekhez képest. Annak érdekében, hogy ezt a tempót tartani tudják, folyamatosan nagy mennyiségű alapanyagra van szükségük. Az utánpótlást már egy kis zavar megakaszthatja. Eleinte vékony szálú, töredező hajszál képződik, de ha a hiány tartós és súlyos, a mátrix sejtek lelassulnak, a hajhagymák inaktívvá válnak, ami a hajnövekedés leállásához, majd tartós hajvesztéshez, kopaszodáshoz vezet. A megfelelő céltáplálék bevitele nélkül a külső ápolás nem oldja meg a problémát.

Ne várják meg, amíg a ritkulás már komoly

lelki zavart okoz és a visszanövekedés esélyei is romlanak! A Viviscal hajregeneráló rendszer-kozmetikum tablettái természetes mukoprotein koncentrátumot (fehérje és szénhidrát molekulák milliói által alkotott vegyületcsoport), a vivőanyagként fontos szilikátokat, és a beépülést segítő C vitamint tartalmaznak. A mukoproteinek, mint funkciójukban fontos céltáplálékok kémiai szempontból azonos csoportba tartoznak az emberi szervezetben rostokat alkotó kollagénnel és elasztinnal, illetve a hajszálak alapanyagát adó keratinnal.

A Viviscal tablettákba koncentrált természetes anyagok a véráramon keresztül a megfelelő receptorokhoz kötötten eljutnak a matrixsejtekig. Céltáplálékként táplálják, illetve stimulálják az elgyengült sejteket a haj termelésére.

A Viviscal hajregeneráló kúra időigényes, türelmet kíván.

Egyéni adottságoktól függően (80 kg testsúlyig) naponta két tabletta ajánlott. Az első eredmények 2-3 hónap múlva jelentkeznek.
Ez az időtartam elegendő a meglévő hajállomány erősítésére, a növekedés gyorsítására. Hajállománytól függően a teljes kúra időtartama 6-8 hónap, ez alatt a hajvesztés üteme lelassul, az újranövekedés megindul.
A terhességet követő időszakban a regenerálásra komoly lehetőség van, a szükséges kúra ideje két-három hónapra is lerövidülhet. A kúra befejeztével az elraktározódó tápanyagok miatt a hatás hosszú ideig fennmarad. Nehezebb esetekben fenntartó adagként napi 1 tabletta bevitele ajánlott. Kizárólag a hajhagymákra hat, nincs hormonális hatása, nem befolyásolja a vérkeringést, éhségérzetet sem okoz. Gyógyszerekkel történő kölcsönhatása nem ismeretes. A Vivscal hajszesszel történő bedörzsölés jótékony hatású, serkenti a fejbőr vérkeringését. Ez a tabletta szedése mellett kiváló külső kiegészítést jelent.
A Viviscal a férfiak évek óta fennálló hajvesztése, kopaszsága esetén is hatásos. Ilyenkor napi 1-3 tabletta ajánlott, 6-12 hónapon keresztül. Kopaszság, hajvesztés megelőzésére kiváló és ajánlott!

Link to our Facebook Page
Link to our Twitter Page
Link to our Website Page